نحوه تشخیص ظروف مسی اصل ,

menuordersearch
mesnikzanjan.ir
۱۳۹۹/۱۰/۴ پنج شنبه
(13)
(0)
نحوه تشخیص ظروف مسی اصل
نحوه تشخیص ظروف مسی اصل

بجای این سوال، بهتر است بپرسیم که معیار‌‌‌‌های تشخیص ظروف مسی با کیفیت (درجه 1) چیست؟

در حال حاضر، ظروف مسی موجود در بازار به 2 طریق کلی ساخته می‌شوند:

1- ظروف مسی کاملاً چکشی:

تمامی مراحل ساخت این ظروف مسی، دستی است. یعنی مرحله جوش دادن ورق مسی (برای ساخت بدنه) و چکشی کاری بدنه و کف آن کلاً بویسیله دست انجام می‌گیرد.

نواحی جوش داده شده تقریباً به رنگ زرد بوده و از ناحیه بیرونی ظرف قابل مشاهده است. به تصویر زیر دقت فرمایید.

مشخصه بازر دیگر این ظروف مسی، این است که با توجه به اینکه ساخته دست می‌باشند، دهنه آنها معمولاً صاف نبوده و کمی تاب دارد.

مهمترین نکته ظروف مسی کاملاً دستی این است که به لحاظ کیفیت مواد اولیه هیچگونه تفاوت و برتری نسبت به ظروف مسی ماشینی ندارد و تنها تفاوت آن، دستی بودن آن است.

 

2- ظروف مسی ماشینی چکشی:

بخشی از مراحل ساخت این نوع ظروف توسط دستگاه و بخشی دیگر توسط دست انجام می‌گیرد.

مشخصه بارز آن، شکل و استایل بسیار مناسب آن است.

بدیهی است که امروزه، نه تنها خرید و استفاده از ظروف مسی کاملاً دستی (نوع اول) منطقی نیست بلکه توصیه بر این است که از ظروف مسی ماشینی- چکشی استفاده گردد.

 

هیچ یک از انواع ظروف مسی که در بالا توضیح داده شد، نشان دهنده تقلبی و اصل بودن مس نیست و معیار تشخیص جنس اصل با جنس تقلبی موارد دیگری است.

در پاسخ به این سوال، بهتر است بگوییم، ظروف مسی اعلا و درجه یک (با کیفیت) چه ویژگی هایی دارد؟ در پاسخ به این سوال، بهتر است به موارد زیر دقت نمایید:

1- درست است که مطابق جدول چگالی، وزن استاندارد فلزات مشخص است ولی چون تولید کنندگان مختلف از ورق‌‌‌‌های مسی با ضخامت‌‌‌‌های یکسانی استفاده نمی‌کنند، بنابراین، ضخیم بودن یا نازک بودن یک ظرف مسی در مقایسه با یک ظرف مسی دیگر، ملاک اصل یا تقلبی بودن آن ظرف نیست.

2-سعی کنید هنگام خرید ظروف مسی، مخصوصاً ظروفی که برای پخت و پز استفاده می‌کنید، ضخیم باشد. هرچند به دلیل بالا بودن وزن این ظرف، شما هزینه بیشتری پرداخت خواهید کرد، ولی اولاً این هزینه از بین نمی‌رود و بعد از سالها که خواستید ظرف مسی را حتی بفروشید، با همان وزن خواهید فروخت. دوماً ضخیم بودن ظروف مسی عمر آنرا (مخصوصاً از لحاظ قلع داخل آن) افزایش می‌دهد.

3- تشخیص درجه کیفیت قلع داخل ظرف مسی، کار آسانی نیست. پس توصیه می‌شود برای اطمینان خاطر، حتماً از فروشگاه‌‌‌‌های معتبر و فروشندگان معتبر و تولید کنندگان معتبر که سابقه بالایی در صنعت مسگری دارند، خرید کنید. طبیعتاً یک تولید کننده باسابقه و قدیمی، هیچگاه اعتبار خود را با کم کردن کیفیت تولیداتش به خطر نمی‌اندازد.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

1 نظر
شقایق
چهارشنبه نوزدهم خرداد ۰۰
پاسخ
(1)
()
شقایق
سلام! بيرون قابلمه مون بعد از مدتي استفاده، کمرنگ شده. البته قبلا از استفاده، سس گوجه زده بوديم و چند روز هم روش مونده بود. آيه ممکنه ظرفمون مس نباشه و تقلبي باشه؟!
پاسخ مدیر سایت
سلام. همانطور که در بخش "دانستنی هایی از مس" نوشتیم، خاصیت طبیعی مس این هستش که در مجاورت با هوا اکسید میشه و تغییر رنگ میده و سطح بیرونی اون کمی تیره میشه. ظروف مسی قدیمی رو یادتون هست، دقیقاً اینجوری بودند. پس این موضوع کاملاً طبیعی هستش. بعد از شستشوی ظروف مسی، حتماً اون رو با دستمال نرم پاک کنید و نزارید روش آب بمونه. پس تغییر رنگ و تیره شدن ظرف مسی (با این توضیحاتی که عرض کردیم) دلیل تقلبی بودن مس نیست! راه‌‌‌‌های شناخت مس با کیفیت و راه‌‌‌‌های تمیز کردن ظروف مسی را می‌تونید در بخش مطالب آموزشی مطالعه بفرمایید.
پاسخ مدیر سایت

ما را در شبکه‌‌‌‌های اجتماعی دنبال کنید

telegraminstagram
logo

کارخانه: زنجان، شهرک صنعتی علی آباد - خ فروردین - قطعه 203. تلفن تماس مدیر فروشگاه اینترنتی: 3754692-0933