نام محصول | دیزی بلند دسته قابلمه ای (سایز کوچک) |
کد یا سایز | سایز کوچک |
ابعاد | قطر دهنه: 15 سانت، ارتفاع: 12.5 سانتی متر. |
وزن تقریبی | 825 الی 850 گرم |
ظرفیت | 5 پرس سوپ رستورانی |
تولید کننده | مس نیک زنجان |
داخل ظرف | قلع کاری (سفید کاری) شده با قلع درجه یک |
بیرون ظرف | رنگ طبیعی مس (قرمز) که پولیش (براق کاري) شده است. |
چکش کاری | کف، بدنه و درب چکش کاری شده است. |
قابلیت شستشو | فقط بصورت دستی (در ماشین ظرفشویی قرار نگیرد). |
کاربرد | طبخ آش، هلیم، سوپ و موارد مشابه |
درب | ![]() |
قلع کاری (سفید کاری) شده | ![]() |
ضمانت | ![]() |
نانو | ![]() |
سرگذشت ظروف مس:
همچنین مس به دلیل فواید فراوانی بر بدن داشته و نیز خاصیت شکل پذیری بالا، انتقال خوب حرارت و چکش خواربودن، از قدیم برای ساخت ظروف استفاده میشد و میتوان گفت که ظروف مسی قدیمی جزء خاطرات دوران کودکی و جوانی بسیاری از ما ایرانیان مخصوصاً خانم های خانه دار است.
دلايل استفاده و فوايد ظروف مسي:
1- عمر و دوام بسيار بالا: مس بر خلاف ساير ظروف (ظروف پرکسی، سفالی، شیشه ای، ظروف چینی و ...)، در معرض خطر شکستگي، ترک برداشتن، تحليل رفتن و ... نبوده و عمر آن ابدي مي باشد. ظروف مسی قدیمی که بیش از 100 سال در خانه های برخی ایرانیان وجود دارد، گواه این ادعاست.
2- مقرون به صرفه بودن: به لحاظ اقتصادی، به دلیل ارزشمند بودن فلز مس، در هر زمان میتوانید آن را به قیمت مناسب با ظروف مسی نو تعویض نموده یا بفروشید!
3- مس داراي فوايد تغذيه اي فراوان به توصيه طب سنتي قديم و پزشکان امروز است.
4- ظروف مسی دارای زیبایی ظاهری بوده و برای ما ایرانیان یادآور خاطرات شیرین گذشته بوده و نوستالژیک تلقی میشوند.
5- با خرید ظروف مسی، موجب گردش و رونق صنایع دستی و میراث گرانبهای ایرانیان میشوید و از تولید ملی حمایت میکنید.
مشخصات ظرف مسی پیش روی شما:
آموزش:
توصیه میشود، قبل از استفاده از ظروف مسی، با کلیک روی کلیک روی کلمهآموزش، با نحوه صحیح مصرف و نگهداری از ظروف مسی آشنا شوید.
تفاوت و تمایز ما با فروشگاههای دیگر چیست:
1- ما یک تولید کننده با سابقه (با بیش از 60 سال سابقه در صنعت مسگری) هستیم.
2- کیفیت قلع (سفید کاری داخل ظرف)، کیفیت چکش کاری روی بدنه ما را حتماً با ظروف دیگر مقایسه کنید.
3- اگرقیمت ما را با فروشگاههای دیگر مقایسه کنید، قطعاً مشتری دائمی ما خواهید شد. توجه داشته باشید که برای مقایسه صحیح حتماً باید به وزن ظرف توجه نمایید.
اگر میخواهید، ظروف مسی شما، عمر بیشتری داشته باشد، حتماً نکات زیر را رعایت نمایید.
1- در اولین استفاده از ظروف مسی (بجز ظروف مسی دکوری)، حتماً یکبار داخل آن شیر بجوشاید و سپس کلاً شیر را تخلیه نمایید. این کار هم باعث افزایش دوام قلع ظرف مسی و هم باعث ضدعفونی شدن داخل ظرف شما میگردد.
2- ممکن است پس از مدتی (مخصوصاً بعد از پخت غذاهای ترش)، بر روی قلع (سفیدی) داخلی ظروف مسی، لکه های سیاه رنگ کوچک نمایان شود، این موضوع به دلیل خاصیت فلز قلع بوده و جای نگرانی نیست و گاه با شسشتوی خوب، این لکه ها از بین میرود. فقط حواستان باشد که آنرا نخراشید چون قلع آن از بین میرود.
3-درون ظروف مسی را با مایع ظرفشویی معمولی و با دستمال نرم (اسکاج نرم) بشویید و به هیچ وجه از اسکاج زبر، سیم ظرفشویی و مواد شوینده با قابلیت سایندگی بالا و هر چیز تیز و زبری که قلع داخل ظرف مسی را بخراشد، استفاده ننمایید، چون باعث از بین رفتن قلع آن میشود.
4- سطح بیرونی ظرف مسی (که به رنگ قرمز براق است) بعد از مدتی، به طور طبیعی، کِدر خواهد شد. این موضوع امری کاملاً طبیعی است (خاصیت مس اکسید شدن در مجاورت هوا و آب است).
با روش های بسیار ساده ی خانگی میتوانید سطح بیرونی ظروف مسی را براق و تمیز نمایید. برای این کار مقداری گوجه فرنگی یا سس یا رب گوجه فرنگی یا آبغوره یا آبلیموه بر روی سطح بیرونی ظرف مسی بریزید و چند دقیقه صبر کنید و سپس آنرا با دستمال نرم شسته و آبکشی نمایید و بلافاصله با دستمال خشک نمایید. زیرا اگر قطره های آب روی ظرف بماند، ایجاد لکه خواهد نمود.
برای توضیحات بیشتر به بخش "نحوه تمیز کردن ظروف مسی" در مطالب آموزشی، رجوع فرمایید.
5- فلز مس حرارت را به خوبی و سریع هدایت میکند، پس در استفاده از ظروف مسی، شعله را زیاد نکنید و هیچگاه ظروف مسی را بصورت خالی (بدون محتویات) را روی شعله قرار ندهید چون باعث از بین رفتن قلع داخل آن میگردد.
6- قلع کاری داخل ظرف مسی (سفید کاری) از طریق روشهای خانگی قابل انجام نیست.هرگاه سفیدی داخل ظروف مسی شمابه قدری از بین رفت که قرمزی زیر آن (رنگ طبیعی مس) نمایان شد، شما باید ظرف مسی خود را برای قلع کاری مجدد به دست استادکار بسپارید.
7- در شرایط عادی و در صورت استفاده صحیح، ظروف مسی شما حداکثر هر سال، یک بار نیاز به قلع اندود نمودن خواهد داشت. مگر اینکه شما آنرا بصورت خالی روی اجاق قرار دهید و قلع آن بسوزد.
8- از نگهداری موادی مانند سرکه، گوجه و مواد مشابه در ظروف مسی خودداری نمایید، چون باعث از بین رفتن قلع داخلی آن میشود. همچنین بهتر است غذاهایی که دارای ترکیبات مواد مذکور هستند (سرکه ای و ...) را در ظروف مسی نگهداری ننمایید.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
کارخانه: زنجان، شهرک صنعتی علی آباد - خ فروردین - قطعه 203. تلفن تماس مدیر فروشگاه اینترنتی: 3754692-0933