سینی گرد لبه کوتاه قرمز (سایز 2) ,

menuordersearch
mesnikzanjan.ir
قبلی
سینی گرد قرمز
بعدی

سینی گرد لبه کوتاه قرمز (سایز 2)

(0)
(0)

سینی گرد لبه کوتاه قرمز (سایز2) - موجودی: 1000

سینی گرد لبه کوتاه قرمز (سایز 2)
رنگ و مدل کالا
سینی گرد لبه کوتاه قرمز (سایز2)
تعداد
+
_
عدد
197,000 تومان
موجود
گارانتی کالا:

مس نیک زنجان

مشخصات فنی

نام محصولسینی گرد لبه کوتاه قرمز
سایزسایز 2
ابعاد قطر لبه: 19 سانتی متر
وزن تقریبی225 گرم
داخل سینیبه رنگ طبیعی مس (قرمز) است که طرح داخلی آن سیاه قلم و سپس نانو شده است
بیرون سینیبه رنگ طبیعی مس (قرمز) است که نانو شده است
قابلیت شستشودارد (فقط بصورت دستی)
چکشی کاری
طرح داخل سینی
نانو
ضمانت

نقد و بررسی

سرگذشت ظروف مس:

برای ما ایرانیان ظروف مسی، یادآور خاطرات شیرین گذشته است. ظرف هایی که در گذشته نه چندان دور در خانه هایمان استفاده می‌کردیم و با آمدن ظروف جدید، با آنها نامهربان شده و آنها را کنار گذاشتیم. خوشبختانه چند سالی است که به توصیه پزشکان دوباره استفاده از این ظروف رونق پیدا کرده است. ظروف مسی در ایام گذشته از جمله امکانات جدایی ناپذیر آشپزخانه ها بودند و تمام زنان قدیمی در جهاز خود، به احتمال بسیار زیاد یکی از ظروف مسی را داشته است. خوشحالیم که ظروف مسی از شکل یادگاری بودن خارج شده و در آشپزخانه های ایرانیان مجدداً جای گرفته است. شاید یکی از دلایلی که افراد قدیمی، با حوصله تر و صبور تر از امروزیان بوده اند، استفاده از ظروف مسی بوده است. زیراکه امروزه برخی پزشکان همراستا با طبق سنتی، عقیده دارند که فلز مس، آرامش بخش اعصاب است.

دلايل استفاده و فوايد ظروف مسي:

  1. داراي فوايد تغذيه اي فراوان به توصيه طب سنتي قديم و پزشکان امروز.
  2. زیبایی ظاهری و نوستالژیک بودن.
  3. عمر و دوام بسيار بالا: مس بر خلاف ساير ظروف (ظروف پرکسی، سفالی، شیشه ای، ظروف چینی و ...)، در معرض خطر شکستگی و تحليل رفتن نبوده و عمرآن ابدي مي باشد.
  4. مقرون به صرفه بودن: به لحاظ اقتصادی، به دلیل ارزشمند بودن فلز مس، در هر زمان می‌توانید آن را به قیمت مناسب با ظروف مسی نو تعویض نموده یا بفروشید!

مشخصات ظرف مسی پیش روی شما:

سینی های مسی بسیار زیبا و کاربری بوده و برای پذیرایی از میهمان و حتی کادو دادن بسیار مناسب می‌باشند. این سینی ها بصورت دورو سفید (یعنی هر دو طرف سینی قلع کاری شده) و یا بصورت تمام قرمز (یعنی هم داخل و هم بیرون سینی قلع کاری نشده و به رنگ طبیعی قرمز مس است) و اصطلاحاً سیاه قلم شده و یک لایه "نانو" برای جلوگیری از کِدر شدن و از بین رفتن شفافیت آن، پوشیده شده است.

آموزش:

توصیه می‌شود، قبل از استفاده از ظروف مسی، با کلیک روی کلیک روی کلمهآموزش، با نحوه صحیح مصرف و نگهداری از ظروف مسی آشنا شوید.

تفاوت و تمایز ما با فروشگاههای دیگر چیست:

1- ما یک تولید کننده با سابقه (با بیش از 60 سال سابقه در صنعت مسگری) هستیم.

2- کیفیت قلع (سفید کاری داخل ظرف)، کیفیت چکش کاری روی بدنه ما را حتماً با ظروف دیگر مقایسه کنید.

3- اگرقیمت ما را با فروشگاههای دیگر مقایسه کنید، قطعاً مشتری دائمی ما خواهید شد. توجه داشته باشید که برای مقایسه صحیح حتماً باید به وزن ظرف توجه نمایید.

 

 

نحوه نگهداری و استفاده

اگر میخواهید، ظروف مسی شما، عمر بیشتری داشته باشد، حتماً نکات زیر را رعایت نمایید.

1- در اولین استفاده از ظروف مسی (فقط ظروفی که برای پخت و پز استفاده می‌نمایید، مانند قابلمه، دیگ، ماهیتابه و ...)، حتماً یکبار داخل آن شیر بجوشاید و سپس کلاً شیر را تخلیه نمایید. این کار هم باعث افزایش دوام قلع ظرف مسی و هم باعث ضدعفونی شدن داخل ظرف شما می‌گردد.

 

2- ممکن است پس از مدتی (مخصوصاً بعد از پخت غذاهای ترش)، بر روی قلع (سفیدی) داخلی ظروف مسی، لکه های سیاه رنگ کوچک نمایان شود، این موضوع به دلیل خاصیت فلز قلع بوده و جای نگرانی نیست و گاه با شسشتوی خوب، این لکه ها از بین می‌رود. فقط حواستان باشد که آنرا نخراشید چون قلع آن از بین می‌رود.

 

3-درون ظروف مسی را با مایع ظرفشویی معمولی و با دستمال نرم (اسکاج نرم) بشویید و به هیچ وجه از اسکاج زبر، سیم ظرفشویی و مواد شوینده با قابلیت سایندگی بالا و هر چیز تیز و زبری که قلع داخل ظرف مسی را بخراشد، استفاده ننمایید، چون باعث از بین رفتن قلع آن می‌شود.

 

4- سطح بیرونی ظرف مسی (که به رنگ قرمز براق است) بعد از مدتی، به طور طبیعی، کِدر خواهد شد. این موضوع امری کاملاً طبیعی است (خاصیت مس اکسید شدن در مجاورت هوا و آب است).

 

برای تمیز و براق نمودن سطح بیرونی ظرف مسی، از روش های بسیار ساده ی خانگی می‌توانید سطح بیرونی ظروف مسی را براق و تمیز نمایید. برای این کار مقداری گوجه فرنگی یا سس یا رب گوجه فرنگی یا آبغوره یا آبلیموه بر روی سطح بیرونی ظرف مسی بریزید و چند دقیقه صبر کنید و سپس آنرا با دستمال نرم شسته و آبکشی نمایید و بلافاصله با دستمال خشک نمایید. زیرا اگر قطره های آب روی ظرف بماند، ایجاد لکه خواهد نمود.

برای توضیحات بیشتر به بخش "نحوه تمیز کردن ظروف مسی" در مطالب آموزشی، رجوع فرمایید.

 

5- فلز مس حرارت را به خوبی و سریع هدایت میکند، پس در استفاده از ظروف مسی، شعله را زیاد نکنید و هیچگاه ظروف مسی را بصورت خالی (بدون محتویات) را روی شعله قرار ندهید چون باعث از بین رفتن قلع داخل آن می‌گردد.

 

6- قلع کاری داخل ظرف مسی (سفید کاری) به هیچ عنوان از طریق روشهای خانگی قابل انجام نیست.هرگاه سفیدی داخل ظروف مسی شمابه قدری از بین رفت که قرمزی زیر آن (رنگ طبیعی مس) نمایان شد، شما باید ظرف مسی خود را برای قلع کاری مجدد به دست استادکار بسپارید.

 

7- در شرایط عادی و در صورت استفاده صحیح، ظروف مسی شما حداکثر هر سال، یک بار نیاز به قلع اندود نمودن خواهد داشت. مگر اینکه شما آنرا بصورت خالی روی اجاق قرار دهید و قلع آن بسوزد.

 

8- از نگهداری موادی مانند سرکه، گوجه و مواد مشابه در ظروف مسی خودداری نمایید، چون باعث از بین رفتن قلع داخلی آن می‌شود. همچنین بهتر است غذاهایی که دارای ترکیبات مواد مذکور هستند (سرکه ای و ...) را در ظروف مسی نگهداری ننمایید.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

telegraminstagram
logo

زنجان، شهرک صنعتی علی آباد، خ فروردین، قطعه 203 تلفن ثابت کارخانه: 02432221495 و 02432222148
شماره تماس مسئول فروش کارخانه (فقط مغازه داران و عاملین پخش): 09104468806
شماره همراه مسئول فروشگاه اینترنتی (ویژه تماس مصرف کنندگان محترم و مشتریان سایت): 3754692-0933