ظروف مسی نانو شده چیست؟ ,

menuordersearch
mesnikzanjan.ir
۱۳۹۹/۱/۱۰ یکشنبه
(10)
(1)
ظروف مسی نانو شده چیست؟
ظروف مسی نانو شده چیست؟

نانو مس چیست؟ مس نانو شده چیست؟

ظروف مسی نانو شده چگونه اند؟

آیا مس نانو شده بهتر است؟

چه لزومی به نانو کردن ظروف مسی است؟

آیا واقعاً ظروف مسی جدید نسبت به ظروف مسی قدیمی، زودتر کِدر و تیره می‌شوند؟

 

خاصیت فلز مس، کِدر و کمی تیره شدن است.

فلز مس در کنار همه ی خوبی هایی که دارد، یک خاصیت هم دارد که شاید برای بعضی ها خوشایند نباشد و آنهم، کِدر شدن و کمی تیره شدن است. این موضوع ناشی از خاصیت فلز مس است که در مجاورت هوا و آب، واکنش نشان داده و اکسید شده و کمی تغییر رنگ می‌دهد. ظروف مسی قدیمی را یادتان است؟ دقیقاً همینگونه بودند.

حال ممکن است، بعضی ها بگویند، ظروف مسی امروزی، خیلی سریعتر از ظروف مسی قدیمی، تغییر رنگ می‌دهد، چرا؟

دلیل این موضوع کاملاً روشن است. در زمانهای قدیم از اجاق های خانگی با حرارت ملایم استفاده می‌شد ولی الان از اجاق گازها با حرارت گاز و بالا استفاده می‌شود.

 

چه کنیم که ظروف مسی، شفاف و روشن بماند؟!

برای تمیز نگه داشتن ظروف مسی، 2 راه حل وجود دارد:

1- تمیز کردن سطح بیرونی (ناحیه قرمز رنگ) ظروف مسی با استفاده از مواد و لوازم موجود در منزل یا مایع شستشوی ظروف مسی : در این خصوص بطور مفصل، پست آموزشی قرار داده ایم. می‌توانید با مراجعه به بهش "مطالب آموزشی"، از آنها استفاده کنید.

 

2- نانو کردن ظروف مسی: در این روش، یک لایه خارجی (بی رنگ و بی بو) روی سطح بیرونی ظروف مسی، کشیده می‌شود که لایه ی خارجی (که اصطلاحاً به نام "نانو" معروف شده است)، مانع از ورود آب و هوا به سطح ظروف مسی می‌شود و به این شکل، ظرف مسی، چون در معرض مستقیم گرد و غبار و هوا و آب، قرار نمیگیرد، تغییر رنگ نداده و مثل روز اول، شفاف و براق می‌ماند.

 

چند نکته مهم:

1-نانو کردن ظروف مسی، در کارخانه انجام می‌شود.

2- استفاده از پوشش "نانو"، برای سطوحی که در تماس مستقیم با مواد غذایی هستند (مانند سطح داخلی قابلمه، دیگ، ماهیتابه، پارچ، لیوان و ...) به هیچ وجه توصیه نمی‌شود و این قبیل سطوح حتماً باید قلع کاری شوند.

3- نانو فقط برای سطح بیرونی ظروف مسی کاربرد دارد.

4- ظروف مسی نانو شده را نباید با اجسام نوک تیز، بخراشید زیرا باعث از بین رفتن نانو می‌شود. پس در هنگان شستن این ظروف، دقت کنید.

5- توصیه می‌شود نانو کردن ظروف مسی فقط برای ظروف دکوری باشد و ظروفی که برای پخت و پز استفاده می‌شود و روی حرارت اجاق قرار میگیرد (ماننده قابلمه ها)، به سبک و شیوه سنتی و بدون نانو استفاده شود.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

3 نظر
مهدی پژوهان
سه شنبه بیست و یکم آذر ۰۲
پاسخ
()
()
مهدی پژوهان
سلام. داخل پارچ رو ميخوام نانو کنيد برام. امکانش هست؟
پاسخ مدیر سایت
سلام. چون در تماس با مایعات هستش، خیر. داخل قابلمه، پارچ، لیوان و هرظرف مشابهی، نباید نانو بشه
پاسخ مدیر سایت
پرستوالهی
چهارشنبه شانزدهم فروردین ۰۲
پاسخ
(2)
()
پرستوالهی
سلام. آيا مي شود قسمت داخلي قابلمه که سفيد رنگ هستش رو نانو بکنيم که دير از بين بره؟
پاسخ مدیر سایت
سلام. خیر به هیچ عنوان این کار درست نیست. زیرا "نانو"، غیرخوراکی هستش و با این کار به احتمال بسیار بالا، وارد بدن میشه. "نانو مس" فقط برای ظروف پذیرایی و دکوری (که روی حرارت قرار نمی‌گیرند) توصیه میشه.
پاسخ مدیر سایت
افشین عرفانی
دوشنبه دوم خرداد ۰۱
پاسخ
(5)
()
افشین عرفانی
کاملترين توضيح بود، ممنون

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

telegraminstagram
logo

زنجان، شهرک صنعتی علی آباد، خ فروردین، قطعه 203 تلفن ثابت کارخانه: 02432221495 و 02432222148
شماره تماس مسئول فروش کارخانه (فقط مغازه داران و عاملین پخش): 09104468806
شماره همراه مسئول فروشگاه اینترنتی (ویژه تماس مصرف کنندگان محترم و مشتریان سایت): 3754692-0933

سوالی برای شما پیش آمده؟ از ما بپرسید!
ارتباط در روبیکا
روبیکا