نحوه تشخیص ظروف مسی اصل و تقلبی ,

menuordersearch
mesnikzanjan.ir
۱۳۹۹/۱۰/۴ پنج شنبه
(23)
(0)
نحوه تشخیص ظروف مسی اصل و تقلبی
نحوه تشخیص ظروف مسی اصل و تقلبی

بهتر است بپرسیم که معیارهای تشخیص ظروف مسی با کیفیت چیست؟

مس تقلبی چگونه است؟ مس اصل را چگونه بشناسیم؟

 

برای تشخیص کیفیت یک ظرف مسی، موارد زیر را باید مدنظر قرار بدهید:

1- ضخامت ظروف مسی (وزن ظرف):

هنگام خرید ظروف مسی (مخصوصاً ظروفی که برای پخت و پز استفاده می‌کنید)،ظرف مسی نسبتاً ضخیم و سنگین را انتخاب کنید و یا حداقل ظرف مسی نازک نخرید. هرچند به دلیل بالا بودن وزن این ظرف، شما هزینه بیشتری پرداخت خواهید کرد، ولی اولاً این هزینه از بین نمی‌رود و بعد از سالها که خواستید ظرف مسی را حتی بفروشید، با همان وزن خواهید فروخت. دوماً ضخیم بودن ظروف مسی عمر آنرا (مخصوصاً از لحاظ قلع داخل آن) افزایش می‌دهد و لبه های ظرف و دسته و درب آن به راحتی کج نمی‌شود.

 

2- چکش کاری ظرف مسی و مشخصات درب و بدنه:

چِفت بودن درب روی قابلمه، چکش کاری های منظم و خوش نقشِ روی ظرف و مخصوصاً ته ظرف مسی، کیفیت اتصال دسته ها به بدنه، کیفیت پولیش کاری (براق کاری) سطح بیرونی ظروف مسی و موارد مشابه از جمله مواردی است که نشان دهنده کیفیت بالای یک ظرف مسی نسبت به دیگری است.

3- براق و شفاف بودن ظروف مسی:

هرچه کیفیت ورق مسی بالا باشد، میزان شفافیت ظروف مسی بیشتر خواهد شد. البته این به شرطی است که مرحله "پولیش کاری" و برای کاری ظروف مسی، بصورت صحیح انجام شده باشد و همانگونه که در بخش های دیگر اشاره کردیم، ظروف مسی بعد از گذشت مدتی، بطور طبیعی، شفافیت و براقیت اولیه خود را از دست می‌دهد. مگر اینکه ظروف مسی نانو شده خریداری نمایید.

 

3-کیفیت قلع (سفید کاری داخل ظروف مسی):

تشخیص کیفیت قلع داخل یک ظرف مسی، همچنین تشخیص درجه خلوص و کیفیت مواد اولیه (ورق مسی) بکار رفته شده در ساخت یک ظرف مسی، برای شما (به عنوان مصرف کننده) تقریباً بسیار سخت است. پس توصیه می‌شود برای اطمینان خاطر، حتماً محصولات تولید کنندگان معتبر و باسابقه را خریداری نمایید.زیرا یک تولید کننده باسابقه و قدیمی، هیچگاه اعتبار خود را با کم کردن کیفیت تولیداتش به خطر نمی‌اندازد.

 

پس بطور خلاصه ویژگی های ظروف مسی تلقبی یا کیفیت پایین را اینگونه بیان نمود: معمولاً چکش کاری های نامنظم، پوسته پوسته بودن داخل ظرف و گاهاً بیرون ظرف، دسته های کج، درب که روی ظرف خوب قرار نمی‌گیرد! قلع داخل آن براقیت و شفافیت لازم را ندارد!

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

3 نظر
آرش پورابراهیمی
یکشنبه دهم بهمن ۰۰
پاسخ
(3)
()
آرش پورابراهیمی
سلام. سبک بودن ظرف مسي بهتره يا سنگين بودنش؟
پاسخ مدیر سایت
سلام. ظروفی که برای پخت و پز استفاده میشه (و روی حرارت قرار میگیره) بهتره که سبک نباشه و کمی سنگین باشه تا عمر بیشتری داشته باشه. ظروف دکوری هم نباید جوری سبک و نازک باشند که کج و کوله بشوند.
پاسخ مدیر سایت
رعنا محبی
شنبه سیزدهم شهریور ۰۰
پاسخ
(4)
()
رعنا محبی
من ديروز تو بازار، 2 تا ظرف مسي ديدم که چکش کاري روشون متفاوت بود. يکيشون خيلي منظم و خوشگل بود و اون يکي نامنظم بود و خوش فرم نبود.
شقایق
چهارشنبه نوزدهم خرداد ۰۰
پاسخ
(8)
()
شقایق
سلام! بيرون قابلمه مون بعد از مدتي استفاده، کمرنگ شده. البته قبلا از استفاده، سس گوجه زده بوديم و چند روز هم روش مونده بود. آيه ممکنه ظرفمون مس نباشه و تقلبي باشه؟!
پاسخ مدیر سایت
سلام. همانطور که در بخش "دانستنی هایی از مس" نوشتیم، خاصیت طبیعی مس این هستش که در مجاورت با هوا اکسید میشه و تغییر رنگ میده و سطح بیرونی اون کمی تیره میشه. ظروف مسی قدیمی رو یادتون هست، دقیقاً اینجوری بودند. پس این موضوع کاملاً طبیعی هستش. بعد از شستشوی ظروف مسی، حتماً اون رو با دستمال نرم پاک کنید و نزارید روش آب بمونه. پس تغییر رنگ و تیره شدن ظرف مسی (با این توضیحاتی که عرض کردیم) دلیل تقلبی بودن مس نیست! راه های شناخت مس با کیفیت و راه های تمیز کردن ظروف مسی را می‌تونید در بخش مطالب آموزشی مطالعه بفرمایید.
پاسخ مدیر سایت

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

telegraminstagram
logo

زنجان، شهرک صنعتی علی آباد، خ فروردین، قطعه 203 تلفن ثابت کارخانه: 02432221495 و 02432222148
شماره تماس مسئول فروش کارخانه (فقط مغازه داران و عاملین پخش): 09104468806
شماره همراه مسئول فروشگاه اینترنتی (ویژه تماس مصرف کنندگان محترم و مشتریان سایت): 3754692-0933

سوالی برای شما پیش آمده؟ از ما بپرسید!
ارتباط در روبیکا
روبیکا