نحوه تشخیص ظروف مسی اصل ,

menuordersearch
mesnikzanjan.ir
۱۳۹۹/۱۰/۴ پنج شنبه
(20)
(0)
نحوه تشخیص ظروف مسی اصل
نحوه تشخیص ظروف مسی اصل

بجای این سوال، بهتر است بپرسیم که معیار‌‌‌‌های تشخیص ظروف مسی با کیفیت (درجه 1) چیست؟

برای تشخیص کیفیت یک ظرف مسی، موارد زیر را باید مدنظر قرار بدهید:

 

1- سعی کنید هنگام خرید ظروف مسی (مخصوصاً ظروفی که برای پخت و پز استفاده می‌کنید)، ظرف مسی نسبتاً ضخیم و سنگین را انتخاب کنید و یا حداقل ظرف مسی نازک نخرید. هرچند به دلیل بالا بودن وزن این ظرف، شما هزینه بیشتری پرداخت خواهید کرد، ولی اولاً این هزینه از بین نمی‌رود و بعد از سالها که خواستید ظرف مسی را حتی بفروشید، با همان وزن خواهید فروخت. دوماً ضخیم بودن ظروف مسی عمر آنرا (مخصوصاً از لحاظ قلع داخل آن) افزایش می‌دهد.

 

2- چِفت بودن درب روی قابلمه، چکش خوردن روی ظرف و مخصوصاً ته ظرف مسی، چکش کاری منظم، کیفیت اتصال دسته ها به بدنه، کیفیت پولیش کاری (براق کاری) سطح بیرونی ظروف مسی و موارد مشابه از جمله مواردی است که نشان دهنده کیفیت بالای یک ظرف مسی نسبت به دیگری است.

 

3-تشخیص کیفیت قلع داخل یک ظرف مسی، همچنین تشخیص درجه خلوص و کیفیت مواد اولیه (ورق مسی) بکار رفته شده در ساخت یک ظرف مسی، برای شما (به عنوان مصرف کننده) تقریباً غیرممکن است. پس توصیه می‌شود برای اطمینان خاطر، حتماً محصولات تولید کنندگان معتبر و باسابقه را خریداری نمایید. زیرا یک تولید کننده باسابقه و قدیمی، هیچگاه اعتبار خود را با کم کردن کیفیت تولیداتش به خطر نمی‌اندازد.

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

3 نظر
آرش پورابراهیمی
یکشنبه دهم بهمن ۰۰
پاسخ
()
()
آرش پورابراهیمی
سلام. سبک بودن ظرف مسي بهتره يا سنگين بودنش؟
پاسخ مدیر سایت
سلام. ظروفی که برای پخت و پز استفاده میشه (و روی حرارت قرار میگیره) بهتره که سبک نباشه و کمی سنگین باشه تا عمر بیشتری داشته باشه. ظروف دکوری هم نباید جوری سبک و نازک باشند که کج و کوله بشوند.
پاسخ مدیر سایت
رعنا محبی
شنبه سیزدهم شهریور ۰۰
پاسخ
(2)
()
رعنا محبی
من ديروز تو بازار، 2 تا ظرف مسي ديدم که چکش کاري روشون متفاوت بود. يکيشون خيلي منظم و خوشگل بود و اون يکي نامنظم بود و خوش فرم نبود.
شقایق
چهارشنبه نوزدهم خرداد ۰۰
پاسخ
(6)
()
شقایق
سلام! بيرون قابلمه مون بعد از مدتي استفاده، کمرنگ شده. البته قبلا از استفاده، سس گوجه زده بوديم و چند روز هم روش مونده بود. آيه ممکنه ظرفمون مس نباشه و تقلبي باشه؟!
پاسخ مدیر سایت
سلام. همانطور که در بخش "دانستنی هایی از مس" نوشتیم، خاصیت طبیعی مس این هستش که در مجاورت با هوا اکسید میشه و تغییر رنگ میده و سطح بیرونی اون کمی تیره میشه. ظروف مسی قدیمی رو یادتون هست، دقیقاً اینجوری بودند. پس این موضوع کاملاً طبیعی هستش. بعد از شستشوی ظروف مسی، حتماً اون رو با دستمال نرم پاک کنید و نزارید روش آب بمونه. پس تغییر رنگ و تیره شدن ظرف مسی (با این توضیحاتی که عرض کردیم) دلیل تقلبی بودن مس نیست! راه‌‌‌‌های شناخت مس با کیفیت و راه‌‌‌‌های تمیز کردن ظروف مسی را می‌تونید در بخش مطالب آموزشی مطالعه بفرمایید.
پاسخ مدیر سایت

ما را در شبکه‌‌‌‌های اجتماعی دنبال کنید

telegraminstagram
logo

کارخانه: زنجان، شهرک صنعتی علی آباد - خ فروردین - قطعه 203. تلفن تماس مدیر فروشگاه اینترنتی: 3754692-0933

«گفتگو در واتس آپ»
اگر به واتس آپ دسترسی ندارید، برای گفتگو، روی آیکون سمت چپ (پایین) سایت کلیک کنید.
در اولین فرصت ممکن، به شما پاسخ خواهیم داد.
مسئول سایت
پشتیبانی واتساپ
چطور میتونم کمکتون کنم؟