نحوه تمیز کردن ظروف مسی ,

menuordersearch
mesnikzanjan.ir
۱۳۹۸/۱/۱ پنج شنبه
(22)
(0)
نحوه تمیز کردن ظروف مسی
نحوه تمیز کردن ظروف مسی

همانگونه که توضیح داده شد، سطح بیرونی ظروف مسی (که به رنگ قرمز است)، به مروز زمان تیره و کِدر می‌شود. راه‌‌‌‌های مختلفی برای تمیز و براق کردن ظروف مسی وجود دارد که به شرح روش‌‌‌‌های زیر می‌باشند:

مهم: این روشها، فقط برای تمیز و براق کردن سطح بیرونی ظروف مسی است.

  • روش اول (ترکیب سرکه و نمک):

  محلول سرکه و نمک را روی سطح بیرونی ظروف مسی بریزید.
  بعد از مدتی با یک پارچه نرم سطح را بسابید تا لکه ها و جرم ها از ظرف مسی برود.
  ظرف را با آب شستشو داده و آبکشی نمایید.تمام کنید
  با یک دستمال تمیز و نرم آن را برق بیندازید.

روش دوم (جوشاندن و غلتاندن ظرف در محلول سرکه و نمک):

  درون یک قابلمه بزرگتر یک قاشق غذا خوری نمک و یک فنجان سرکه بریزید و با آب پر کنید.
  ظرف مسی را داخل قابلمه قرار دهید.
  مایع را به جوش بیاورید. تازمانی که لکه ها و سیاهی ها از بین برود.
  وقتی که ظرف خنک شد، با مایع بشورید و آبکشی کنید. سپس اجازه بدهید خشک شود.

روش سوم (استفاده از لیمو ترش):

لیموترش دارای خاصیت اسیدی است و زمانی که با جرم و کثیفی در تماس باشد، همانند یک شوینده طبیعی عمل کرده و‌ آنها را از بین می‌برد.

یک لیمو را به دو نیم تقسیم کنید.
لیمو را به سطح ظروف مسی بکشید تا وقتی که سیاهی ها پاک شود.
با یک دستمال تمیز و نرم آن را برق بیندازید.

روش چهارم (استفاده از سس یا رب گوجه فرنگی یا گوجه یا سس کچاب):

    یک لایه سس قرمز روی سطح ظرف مسی بریزید
  بگذارید چند دقیقه در همان حال باشد
  با فشار دست یک دستمال نرم و ضد خش را روی سس بکشید.
  آن را آبکشی کنید و از براق بودن ظرف مسی خود لذت ببرید.

  با یک دستمال تمیز و نرم آن را برق بیندازید.

نکته پایانی و مهم:

بجز راه کاری ساده و خانگی، شما می‌توانید محصول "جرم گیر" را از ما خریداری نمایید و به راحتی ظروف مسی خود را تمیز و براق کنید.

در تمام روش‌‌‌‌های پاک کردن ظروف مسی، حتماً باید در مرحله آخر آنرا خشک نمایید زیرا اگر روی ظرف مسی، قطرات آب بماند، دقیقاً در همان محلها، لک خواهد ماند.

    نظرات کاربران
    *نام و نام خانوادگی
    * پست الکترونیک
    * متن پیام

    بستن
    *نام و نام خانوادگی
    * پست الکترونیک
    * متن پیام

    3 نظر
    شهین بابایی
    سه شنبه بیست و سوم شهریور ۰۰
    پاسخ
    (2)
    ()
    شهین بابایی
    سلام! بيرون قابلمه مون بعد از مدتي استفاده، کمرنگ شده. البته قبلا از استفاده، سس گوجه زده بوديم و چند روز هم روش مونده بود. آيا ممکنه ظرفمون مس نباشه و تقلبي باشه؟! البته از ظروف شما نیست.
    پاسخ مدیر سایت
    سلام. همانطور که در بخش "مطالب آموزشی" توضیح دادیم، خاصیت فلز مس، اکسید شدن هستش. یعنی در مجاورت آب و هوا، تغییر رنگ میده و این امری کاملاً طبیعی هستش مگر اینکه ظرف مسی، اصطلاحاً نانو شده باشه (نانو مس" در مطالب آموزشی توضیح داده شده است). روش‌‌‌‌های تمیز کردن سطح بیرون ظروف مسی (که به رنگ قرمز سرخ هستش)هم ؛ در بخش آموزش، بطور کامل توضیح داده شده. اگر مطالب جوابگوی شما نبود، مجدداً طرح سوال بفرمایین.
    پاسخ مدیر سایت
    اردشیر پازکی
    یکشنبه سی و یکم مرداد ۰۰
    پاسخ
    (1)
    ()
    اردشیر پازکی
    سلام. ممنون خيلي خوب و مفيد بود
    مهرانه یوسفی
    جمعه یازدهم تیر ۰۰
    پاسخ
    (3)
    ()
    مهرانه یوسفی
    سلام. من با سس گوجه فرنگي امتحان کردم و خوب بود نتيجش. ممنون

    ما را در شبکه‌‌‌‌های اجتماعی دنبال کنید

    telegraminstagram
    logo

    کارخانه: زنجان، شهرک صنعتی علی آباد - خ فروردین - قطعه 203. تلفن تماس مدیر فروشگاه اینترنتی: 3754692-0933