دیگ سایز 2 ,

menuordersearch
mesnikzanjan.ir

مشخصات فنی

نام محصولدیگ مسی
کد یا سایزسایز 2
ابعاد قطر لبه 18 سانتی متر
وزن تقریبی1100 گرم
تولید کنندهمس نیک زنجان
داخل ظروف قلع کاری شده (سفید کاری) با قلع درجه یک
بیرون ظرفرنگ طبیعی مس (قرمز) که پولیش (براق کاری) شده است
چکش کاری بدنه بصورت خطی و کف ظرف چکش کاری شده است
قابلیت شستشوفقط بصورت دستی (در ماشین ظرفشویی قرار نگیرد) و پس از شستشو، با دستمال نرم خشک شود
کاربردطبخ برنج، خورشت،آش، هلیم، سوپ و موارد مشابه
درب
قلع کاری (سفید کاری)
ضمانت
نانو

نقد و بررسی

سرگذشت ظروف مسی و هنر مسگری و بازار مسگران :

ظروف مسی زنجان، مس زنجان ؛ مسفروشان زنجان،بازار مسگران زنجان برای ما ایرانیان یادآور خاطرات گذشته است.

ظروف مسی به دلایل ویژگی های خاصی که دارد، از گذشته به عنوان یکی از ظروف اصلی در آشپزخانه های ایرانیان وجود داشته است و خوشبختانه چند سالی است که به توصیه پزشکان دوباره استفاده از ظروف مسی رونق پیدا کرده است.

البته نقش موثر، مسگران زنجان را نباید در رونق گرفتن بازار مسگران و ظروف مسی نادیده گرفت. مسگران هنرمند زنجانی با ایجاد نوآوری در ساخت ظروف مسی و تولید ظروف مسی مدرن و زیبا و ایجاد تنوع بسیار زیاد در ظروف مسی، بازار مسگران را جان دوباره ای بخشیدند.

خوشحالیم که ظروف مسی از شکل فقط دکوری بودن خارج شده و در آشپزخانه های ایرانیان مجدداً جای گرفته است.

شاید یکی از دلایلی که افراد قدیمی، با حوصله تر و صبور تر از امروزیان بوده اند، استفاده از ظروف مسی بوده است. زیراکه امروزه برخی پزشکان همراستا با طبق سنتی، عقیده دارند که فلز مس، آرامش بخش اعصاب است.

از طرفی، با توجه به اینکه فلز مس جزء فلزات نسبتاً گران بها محسوب می‌شود، از اینرو، خرید ظروف مسی، نه تنها به منزل شما زیبایی خاصی می‌بخشد، بلکه یک سرمایه گذاری نیز محسوب می‌شود و برخلاف بسیار از لوازم آشپزخانه (مانند ظروف چینی، ملامین و ...) که در معرض شکستن قرار دارند، ظروف مسی ماندگاری همیشه دارد.

 

مزایای استفاده از ظروف مسی و چرا بجای ظروف آلمینیومی و ... بهتر است از ظروف مسی استفاده نماییم؟

1-به توصيه طب سنتي قديم و پزشکان امروز، ظروف مسی داراي فوايد تغذيه اي فراوانی است.

2-زیبایی ظاهری و نوستالژیک بودن از جمله ویژگی های ظروف مسی است.

3-عمر و دوام بسيار بالا: ظروف مسی در معرض خطر شکستگی و تحليل رفتن نبوده و عمر آن ابدي مي باشد.

4-مقرون به صرفه بودن: شما در هر زمان می‌توانید، ظروف مسی را به قیمت مناسب با ظروف مسی نو تعویض نموده یا بفروشید. پس خرید ظروف مسی را می‌توان یک نوع سرمایه گذاری خانگی نیز تلقی کرذ.

5- خرید ظروف مسی مساوی با حمایت از اشتغال جوانان ایرانی و احیای هنر مسگری و شاغلان در صنعت مسگری.

 

مشخصات ظرف مسی پیش روی شما:

دیگ مسی یکی از ظروف مسی خوش استایل "مس نیک زنجان" محسوب می‌شود که در طبخ انواع برنجها، خورشتها، سوپ، آش و موارد مشابه می‌توانید از آن استفاده نمایید.

داخل این دیگ های مسی با استفاده از قلع درجه یک، سفید کاری شده و بدنه آن بصورت زیبایی به حالت خطی می‌باشند و کف آن چکش کاری شده است که قطعاً از دیدن آن لذت خواهید برد.

کیفیت دسته، ساخت درب و کیفیت مواد اولیه این ظروف از بهترین نوع مواد اولیه بوده و مس نیک زنجان، کیفیت آنرا تضمین می‌نماید.

نکته مهم این است که از لحاظ کیفیت مواد اولیه، کیفیت قلع کاری و ... تفاوتی میان قابلمه مسی شکمی، قابلمه ته گرد، دیگ مسی و تیانچه وجود ندارد و این ظروف فقط از لحاظ شکل ظاهر و کاربرد، متفاوت است.

 

آیا این ظروف مسی، بعد از استفاده، شفافیت اولیه خود را از دست می‌دهد؟

بله. قسمت بیرونی ظروف مسی (بجز ظروف مسی نانو شده که استفاده از ظروف مسی نانو شده برای پخت و پز توصیه نمی‌شود) بطور طبیعی در مجاورت آب و هوا، کمی تیره می‌شود و براقیت و شفافیت اولیه خود را از دست می‌دهد و این موضوع دقیقاً خاصیت اصلی مس است. ظروف مسی قدیمی یادتان است؟ دقیقاً همینگونه بودند.

طبیعی است که هرچقدر ظروف مسی بیشتر روی اجاق قرار گیرد، سریعتر، شفافیت ظاهری خود را از دست می‌دهد.

 

آیا راهی برای تمیز کردن و شفاف کردن این ظرف مسی، در خانه وجود دارد؟

بله. شما به راحتی می‌توانید هر چند وقت یکبار، سطح بیرونی ظروف مسی (که به رنگ طبیعی مس، قرمز می‌باشند) را با روشهای بسیار ساده و خانگی تمیز و براق نمایید.

برای این کار، پست زیر را مطالعه فرمایید

نحوه تمیز کردن ظروف مسی به روش خانگی؟

 

آموزش نحوه صحیح مصرف ظروف مسی و نگهداری از ظروف مسی:

 

تفاوت و تمایز ما با فروشگاههای دیگر چیست:

1- ما یک تولید کننده با سابقه ظروف مسی در زنجان هستیم.

2- ما از بهترین ورق و گرده مسی برای ساخت ظروف مسی استفاده می‌نماییم.

2- کیفیت قلع (سفید کاری داخل ظرف)، کیفیت چکش کاری روی بدنه ما را حتماً با ظروف دیگر مقایسه کنید.

3- اگر قیمت ما را با فروشگاههای دیگر مقایسه کنید، قطعاً مشتری دائمی ما خواهید شد. توجه داشته باشید که برای مقایسه صحیح حتماً باید به وزن ظرف مسی، کیفیت مواد اولیه، کیفیت قلع کاری و ... توجه نمایید.

نحوه استفاده و نگهداری

اگر می‌خواهید، ظروف مسی شما، عمر بیشتری داشته باشد، حتماً نکات زیر را رعایت نمایید.

1- در اولین استفاده از ظروف مسی (بجز ظروف مسی دکوری)، حتماً یکبار داخل آن شیر بجوشاید و سپس کلاً شیر را تخلیه نمایید. این کار هم باعث افزایش دوام قلع ظرف مسی و هم باعث ضدعفونی شدن داخل ظرف شما می‌گردد.

 

2- ممکن است پس از مدتی (مخصوصاً بعد از پخت غذاهای ترش)، بر روی قلع (سفیدی) داخلی ظروف مسی، لکه های سیاه رنگ کوچک نمایان شود، این موضوع به دلیل خاصیت فلز قلع بوده و جای نگرانی نیست و گاه با شسشتوی خوب، این لکه ها از بین می‌رود. فقط حواستان باشد که آنرا نخراشید چون قلع آن از بین می‌رود.

 

3-داخل ظروف مسی را همواره با مایع ظرفشویی معمولی و با دستمال نرم (اسکاج نرم) بشویید و به هیچ وجه از اسکاج زبر، سیم ظرفشویی و مواد شوینده با قابلیت سایندگی بالا و هر چیز تیز و زبری که قلع داخل ظرف مسی را بخراشد، استفاده ننمایید، چون باعث از بین رفتن قلع آن می‌شود.

 

4- سطح بیرونی ظرف مسی (که به رنگ قرمز براق است) بعد از مدتی، به طور طبیعی، کِدر خواهد شد. زیرا فلز مس در مجاورت هوا و آب، اکسید می‌شد.

شما با روش های بسیار ساده ی خانگی می‌توانید سطح بیرونی ظروف مسی را براق و تمیز نمایید. برای این کار مقداری گوجه فرنگی یا سس یا رب گوجه فرنگی یا آبغوره یا آبلیموه بر روی سطح بیرونی ظرف مسی بریزید و چند دقیقه صبر کنید و سپس آنرا با دستمال نرم شسته و آبکشی نمایید و بلافاصله با دستمال خشک نمایید. زیرا اگر قطره های آب روی ظرف بماند، ایجاد لکه خواهد نمود.

برای توضیحات بیشتر به بخش "نحوه تمیز کردن ظروف مسی" در مطالب آموزشی، رجوع فرمایید.

 

5- فلز مس حرارت را به خوبی و سریع هدایت میکند، پس در استفاده از ظروف مسی، شعله را زیاد نکنید و هیچگاه ظروف مسی را بصورت خالی (بدون محتویات) را روی شعله قرار ندهید چون باعث از بین رفتن قلع داخل آن می‌گردد.

 

6- قلع کاری داخل ظرف مسی (سفید کاری) از طریق روشهای خانگی قابل انجام نیست. هرگاه سفیدی داخل ظروف مسی شمابه قدری از بین رفت که قرمزی زیر آن (رنگ طبیعی مس) نمایان شد، شما باید ظرف مسی خود را برای قلع کاری مجدد به دست استادکار بسپارید.

برای توضیحات بیشتر روی سوال زیر کلیک نمایید:

چه زمانی ظروف مسی نیاز به قلع کاری مجدد دارند

 

7- در شرایط عادی و در صورت استفاده صحیح، ظروف مسی شما حداکثر هر سال، یک بار نیاز به قلع اندود نمودن خواهد داشت. مگر اینکه شما آنرا بصورت خالی روی اجاق قرار دهید و قلع آن بسوزد.

 

8- از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی که خاصیت اسیدی یا بازی دارند (مانند گوجه فرنگی، سرکه، آبغوره، آب نارنج، چغندر، آلو، جوشاندن سرکه، و ...) خودداری نمایید. چون هم می‌تواند باعث از بین رفتن قلع داخلی ظروف مسی شود و هم خاصیت مواد غذایی شما را تغییر دهد.

برای مطالعه کلیه مطالب در خصوص ظروف مسی، روی کلمه آموزش کلیک نمایید.

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

telegraminstagram
logo

زنجان، شهرک صنعتی علی آباد، خ فروردین، قطعه 203 تلفن ثابت کارخانه: 02432221495 و 02432222148
شماره تماس مسئول فروش کارخانه (فقط مغازه داران و عاملین پخش): 09104468806
شماره همراه مسئول فروشگاه اینترنتی (ویژه تماس مصرف کنندگان محترم و مشتریان سایت): 3754692-0933

سوالی برای شما پیش آمده؟ از ما بپرسید!
ارتباط در روبیکا
روبیکا